Ett företag med premium-sortiment

Valeryd utvecklar och erbjuder släpvagnsdelar för den europeiska eftermarknaden och riktar in sig på ett premium-sortiment för dels hjulbroms och dragordningar men även belysning, elsystem, LED-belysning, lastsäkring och gasfjäder. Produkterna finns tillgängliga bland B2B-partners genom biltillbehörsaffärer och även e-handel. Det grundar sig i långvariga ekonomiska fördelar, en stor tillgång på redan färdiga lösningar både i programvaran men även i själva konceptet i butiken men optimal kundnytta i fokus. Ett företag som skapar mervärde i ett erbjudande helt enkelt med dig som kund i omtanke.

Ibland kan det vara svårt att hitta leverantörer i vår bransch som man kan lita på och känna sig trygga att samarbete över en längre tid. Ofta kostar våra delar ganska mycket och det är få som har en ekonomisk möjlighet att besitta ett lager på många olika delar. Valeryd hjälper verkligen vår verksamhet att snurra och ser till att vi kan erbjuda vår service på grund av deras tillgänglighet med fokus på att kunden oavsett är i centrum.

Valeryd med ambition

Med en vision att vara Europaledande så har dem en ambition att dessutom vara förstahandsvalet bland slutkonsumenter men även återförsäljare. Det finns därför stort fokus på helhetslösningen där konceptet i sig ska vara marknadens bästa. Dem utvecklar marknadens redan bästa verktyg för att kunden enkelt ska hitta dem delar som kunden behöver. Detta sökverktyg finns på hemsidan Valeryd.se och är något som man är stolt över.

Man har även lagt stor vikt på att göra det enkelt för slutkonsumenten att hitta till närmaste återförsäljare via hemsidan för att på så vis även få en personlig kontakt med Valryds produkter i fokus. Man satsar på support, nya produkter och en enkelhet i att återförsäljare ska kunna beställa och ha ett sortiment på lager som täcker upp till 80% av den totala omsättningen.