Fira in julen på jobbet med en annorlunda aktivitet i år

Är du ute efter den perfekta aktiviteten för er julavslutning på jobbet? Eller kanske någonting att hitta på tillsammans med era kunder för att avsluta ett bra år? Då har jag den perfekta aktiviteten för er, nämligen att laga mat tillsammans. Det finns ett ställe som anordnar just sådana här träffar. Man inleder kvällen med lite mingel och bubbel, som sedan övergår i matlagning där man får arbeta med riktigt fina råvaror och lyxiga och smakrika recept.

Efter matlagningen avnjuter man sin egenlagade fyrarättersmeny tillsammans

Maten lagar man tillsammans med stjärnkockar som svarar på frågor och hjälper till under kvällens gång. Genom detta skapas en trevlig, avslappnad och lättsam stämning som annars kan vara svårt att få till i dessa typer av sammanhang och träffar. När man sedan lagat sin fyrarättersmeny sitter man ner tillsammans och avnjuter måltiden som man själv har lagat. Detta tycker jag är en otroligt rolig och bra aktivitet för att lära känna varandra på ett annat plan och för att skapa en god sammanhållning i en grupp av många olika människor.

Få med dig recepten hem och information kring vinerna som serverats under kvällen

Tycker man efter middagen att maten smakade bra och man är intresserad av recept, så får man detta med sig hem. Plus i kanten tycker jag är att man kan be om att få information om vinerna som serverats till maten under kvällens gång. Just med att hitta rätt vin till en viss typ av mat är något många upplever som lite knepigt och därför är det så roligt att man kan få med sig lite tips och förslag hem även på detta. Årets tips på jobbets julavslutning är definitivt att laga mat tillsammans i denna härliga och avslappnad miljö.