Barn och skor från PAX

Jag är i ständigt letade efter skor till barnen. Ena stunden söker jag på barnskor, nästa barn skor och senare insåg jag att jag inte hittade några skor – jag hade nämligen bara sökt på barn. Jag letar alltså ständigt efter barn skor som ska passa ungarna men som också ska hålla en viss funktionalitet. Dessutom växer ju dem små fossingarna typ varannan minut vilket gör att allt bara är för litet hela tiden. Som tur är har jag tre pojkar som faktiskt är okej med att ärva varandras grejer, men ändå är det ett ständigt letande.

Men när jag hittade PAX barn skor så blev jag lite lugnare i själen. Här kan man enkelt via deras hemsida se hela sortimentet på skor för en aktiv livsstil. Skor som är perfekt till rasterna när det ska sparkas boll, hoppas hopprep och åka rutschkana. Det har numera blivit kul att leta skor till barnen eftersom dem nu kan vara med och kika och jag behöver inte lura med dem till affären. Då blir det oftast bara evigt tjat om att gå till leksaksaffären bredvid och inte så mycket snack om skor.

Barnen älskar det

Ja, barnen älskar verkligen PAX. Jag tror det är dels för att dem är väldigt sköna. Skorna har liksom goa material som jag dessutom vet är vattentäta och tål slitage. På så vis blir också skon skönare eftersom barnen kan leva ut sitt bästa liv. Jag är dessutom glad att kunna göra barnen en del av inköpet för att inte bara tvinga på dem någonting. På så vis känns det som att dem också känner att dem är viktiga i den här processen, skorna är ju trotsallt till dem. Så är du i sökandet efter barn skor så kolla in PAX så lovar jag att du hittar vad du söker!