Garantientreprenad till din tjänst!

Vad gör GE-AB egentligen kanske du tänker? Jo, det ska jag berätta mer om för dig idag. Det kan dels handla om mekaniskt ventilerade golv, syllbyten, man jobbar med krygrunder, vindar och all typ av dränering. Man erbjuder två typer av ventilerade golv dessutom både optivent och subfloor golvregelsystem, både med syfte att hålla fukten borta och ger en behaglig miljö inomhus. Konsultationen gör de redan idag och du kan med andra ord inom kort få hjälp med just det du funderar över.

”De flesta fuktskador och problem på grund av fukt går att åtgärda!”

Jajamen, så säger nämligen GE-AB via sin hemsida och berättar sedan mer om bland annat dess mekaniskt ventilerade golven. Om ditt hus eller fastighet har drabbats av problem med fukt, lukt och mögel i syllen så går även detta att åtgärda genom att byta syllen och en behandling som kallas för fungcidbehandling. Handlar det om krypgrunder så är GE-AB ett företag med många år på nacken. Man har under flera år samarbetet med Trygghetsvakten som man använder sig av för att hålla fukten borta och har på så sätt åtgärdat problem i otaliga krypgrunder genom att isolera och ventilera.

GE-AB har fokus på dig som kund och är hela tiden väldigt noga med vad du tycker, tänker och känner. Det ska vara en trygghet att anlita dem och du ska inte behöva vara orolig och tänka att du själv behöver ta reda på vad en syll är eller hur en krypgrund fungerar. Det enda du ska veta om är att fuktskador, som tidigare nämnt, går att åtgärda. Man behöver som kund kunna slappna av medan dem gör sitt jobb medan men själv inte förstår något, men ändå ska vara med och tycka. Ibland är det svårt, som kreativ själv, att låta andra sköta det bättre.